Nieuw

Vintage salontafel laag model

Vintage salontafel laag model

Merk: Leef@home

Model: 13115

€185,00

Bent u op zoek naar een stoere salontafel met een vintage uitstraling dan is deze salontafel met robuuste retro zwenkwielen echt een aanrader. Deze laagmodel tafel van onbehandeld gebruikt steigerhout is zowel binnen als buiten te gebruiken. In combinatie met onze loungebank creëert u wel een hele gezellige plek in uw tuin of terrasoverkapping. 

De vintage zwenkwielen hebben een retro design en is geheel van staal met verzinkte behuizing. U kunt de wielen zelf op iedere kleur brengen. U kunt de wielen ook laten roesten en na het roesten behandelen met een blanke lak of nabehandelen met Owatrol dat het roestproces stopt.

Afmetingen Industriële salontafel

De tafel is gemaakt van robuuste steigerdelen met een dikte van ca. 3 cm. en is standaard leverbaar in een afmeting van ca. 60 x 120 cm.. De bladhoogte van deze salontafel is 6 cm. dik en door de hoge retro wielen (12,5 cm. hoog) heeft de tafel een totale hoogte van ca. 19 cm. De planken zijn onbehandeld en goed geschuurd waarbij het karakter van het hout zoveel mogelijk behouden blijft. Wil je een andere afmeting, geen probleem. Neem dan even contact met ons op want wij maken deze tafel ook voor u op maat.


Let op met een kwetsbare vloer. Wij raden bij een kwetsbare vloer u aan om dan de vintage wielen vast te zetten zodat ze niet meer kunnen draaien of een viltje te plakken op de plaats waar het wiel de vloer raakt.

Aflevering Industriële salontafel

Deze industriële salontafel wordt gemonteerd geleverd zodat u direct kunt genieten van uw aankoop.

Beschikbare opties

Industrieel wijnrek

Industrieel wijnrek

Merk: Leef@home

Model: 13114

€95,00

Vind je ook niet dat de heerlijkste wijnen een mooie plek in je woonkamer of keuken moet krijgen? Met dit stoere industriële wijnrek van onbehandeld gebruikt steigerhout gaat het zeker lukken om jouw 8 favorieten te presenteren. Door de brede lijst en het doorleefde steigerhout krijgt dit metalen wijnrek een stoere robuuste uitstraling en is dit echt een aanrader voor wie op zoek is naar een praktische oplossing met een industriële look.


Afmetingen Industriële wijnrek

Deze zwart metalen wijnrek is gemonteerd op een wandbord gemaakt van robuuste steigerdelen met een dikte van ca. 3 cm. en heeft een afmeting van ca. 46 x 126 x 14 cm. (b x h x d). Het wandbord van onbehandeld gebruikt steigerhout is netjes afgewerkt met een lijst van ca. 5 cm. diep wat het geheel een robuuste uitstraling geeft.
De planken zijn goed geschuurd waarbij het karakter van het hout zoveel mogelijk behouden blijft en is zowel onbehandeld als in de kleur Whitewash te bestellen. Wil je een andere uitvoering? Geen probleem, neem dan contact met ons op want meubels 'op maat' maken vinden wij nog leuker!


Aflevering Industriële wijnrek

Het industriële wijnrek wordt gemonteerd geleverd. Ophangsysteem met L-haken en pluggen wordt meegeleverd.

Beschikbare opties

Salontafel van steigerhout

Salontafel van steigerhout

Merk: Leef@home

Model: 13113

€64,95

Verschuif jij ook met regelmaat de meubels in jouw woonkamer om het nog gezelliger te maken? Dan is deze stoere salontafel van onbehandeld gebruikt steigerhout écht iets voor jou. Door de industriële zwenkwielen kun je hem eenvoudig verplaatsen waardoor het als salontafel of bijzettafel in je woonkamer gebruikt kan worden. Kies je voor de smallere variant dan is dit meubel ook zeer geschikt als nachtkastje in je slaapkamer. Het doorleefde steigerhout geeft de salontafel of het nachtkastje een stoere robuuste uitstraling. Plaats er een mand met kleden in of een stapel tijdschriften en het geheel zorgt voor een gezellige sfeer in uw woonkamer of slaapkamer.
Natuurlijk kunt u de steigerhouten salontafel ook gebruiken in uw tuin of terrasoverkapping. 


Beschrijving Salontafel van steigerhout

De salontafel is gemaakt van robuuste steigerdelen met een dikte van ca. 3 cm. en is leverbaar in de afmeting 50 x 50 x 50 cm. en 35 x 50 x 39 cm. (b x h x d). Dit is exclusief de zwenkwielen (waarvan 2 met rem). Deze zwenkwielen (diameter 5 cm.) hebben een totale hoogte van 7 cm. en zijn gemaakt van zacht TPR waardoor deze zeer geschikt zijn voor uw plavuizen, laminaat of PVC vloer.
De planken zijn goed geschuurd waarbij het karakter van het hout zoveel mogelijk behouden blijft en wordt onbehandeld geleverd. Wil je een andere afmeting, geen probleem. Neem dan even contact met ons op want wij maken deze salontafels ook voor u op maat.


Aflevering Salontafel van Steigerhout

De salontafel van steigerhout wordt gemonteerd geleverd zodat u direct kunt genieten van uw aankoop.

Schoenenkast van steigerhout

Schoenenkast van steigerhout

Merk: Leef@home

Model: 13108

€75,00


Nieuwe producten

Op deze pagina vind u de producten die recent zijn toegevoegd op onze website.