Pan de Vida

Met een beetje van ons kunnen zij de vele kinderen een hoopvolle toekomst geven.

De documentaire "He knows my name" heeft ons hart geraakt. Met bewogenheid in ons hart hebben we gekeken naar het aangrijpende verhaal van Carlos van de Kamp. Hoe hij als 2 jarig jongetje in Peru te vondeling werd gelegd, geadopteerd werd door Nederlandse ouders en uiteindelijk in 2004 weer terugkeert naar zijn geboorteland om een kinderrestaurant op te zetten.

Wat begon met een kinderrestaurant en enkele jaren later een kinderdagverblijf in één van de armste wijken van de stad is inmiddels uitgegroeid tot 33 kinderrestaurants in Noord-, Midden- en Zuid-Peru.

Vanuit deze kinderrestaurants worden de kinderen voorzien van maaltijden en ontvangen zij eventuele schoolpullen of andere materialen die het welzijn van de kinderen bevorderen. Daarnaast heeft de stichting zich breder ingezet in Peru, door het opstarten van kinderdagverblijven, begeleiding van jongeren naar en tijdens een studie en een kindertehuis.

Het is het verlangen van Carlos en zijn vrouw Mariela om deze kinderen met Gods liefde te helpen en te bevrijden uit de greep van armoede.

Wilt u meer weten over Pan de Vida ga dan naar de website www.pandevida.nl


Leef@home ondersteunt stichting Pan de Vida van harte met een deel van de opbrengst uit haar verkoopactiviteiten.