Slaapkamer


Als je deze kamer binnenstapt zou je niet denken dat je je bevindt in de slaapkamer van een moderne nieuwbouwwoning. De combinatie van strakke wanden en een kastenwand van onbehandeld gebruikt steigerhout geeft een bijzonder gevoel. Met in het midden van de slaapkamer een tweepersoonsbed die zo is gepositioneerd dat je heerlijk wakker kunt worden van de ochtendzon.

Kastenwand van steigerhout

De kastenwand is gemaakt over te totale breedte van de slaapkamer en heeft 5 deuren die afgehangen zijn met zware, zwarte scharnieren en sluitingen. Achter deze deuren bevindt zich enorm veel kastruimte voorzien van legplanken, een lade en een dubbele hanggedeelte. De aansluiting voor de vloerverwerking is netjes weggewerkt in deze kast.

Door het onbehandelde steigerhout in combinatie met het zware duurbeslag geeft het een stoere, landelijke uitstraling. 


Tweepersoonsbed van Steigerhout

Het tweepersoonsbed in deze slaapkamer is echt een blikvanger. In de achterwand is een uitsparing gemaakt wat ervoor zorgt dat uw favoriete boeken binnen handbereik ligt. Leest u vaak in bed of nuttig u met regelmaat een ontbijtje op bed dat is deze oerdegelijke achterwand echt een uitkomst. Ook dit bed is gemaakt van onbehandeld gebruikt steigerhout wat de slaapkamer tot één geheel maakt.